Escuer (APMAE): 'Si el Consell de l'Espanyol no reacciona, reclamarem una junta extraordinària d'accionistes'


  • Comparteix:

Romà Escuer

Romà Escuer

El santcugatenc i vicepresident de l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol (APMAE), Romà Escuer, ha explicat, en una entrevista a Cugat.cat, que reclamaran una junta extraordinària d'accionistes si el Consell d'Administració de l'Espanyol no reacciona i segueix amb la falta de transparència actual. Escuer ha destacat l'actual divisió del consell i ha definit com a 'mediocre' la temporada feta per l'equip culpant els tècnics i jugadors.

L'APMAE es planteja passar a l'acció després d'analitzar la situació actual del club. El santcugatenc i vicepresident de l'APMAE, Romà Escuer, ha explicat a Cugat.cat que el consell encara no ha presentat cap projecte i això crea un clima de desencís social evident a l'afició. Escuer es mostra preocupat i destaca que durant aquesta temporada hi ha 3.000 socis que han causat baixa al club.

Romà Escuer

El consell encara no ha presentat cap projecte i aquest fet ens preocupa. Hi ha un desencís social evident.


Escuer també té clar que si el consell no reacciona, caldrà reclamar una junta extraordinària d'accionistes reunint el 5% del paquet accionarial. El santcugatenc destaca que el consell està dividit i no mostra cap transparència.

Romà Escuer

Esperem la reacció del consell i si segueixen amb la mateixa dinàmica, reclamarem una junta extraordinària d'accionistes.






Escuer també ha parlat de la temporada esportiva que defineix com a 'mediocre'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.