Javier Blasco ha de passar pel quiròfan i es podria perdre tota la temporada vinent


  • Comparteix:

Javier Blasco, abaix a la dreta, amb el braçalet de capità

Javier Blasco, abaix a la dreta, amb el braçalet de capità

El capità del Junior, Javier Blasco, pateix una greu lesió al genoll que li ha afectat el lligament lateral intern i els dos meniscs, a banda del lligament lateral encreuat anterior que es va trencar aquesta mateixa temporada. Aquesta lesió l'obligarà a passar pel quiròfan i podria passar-se tota la temporada vinent en blanc segons els terminis de recuperació.

El central blau-i-negre ha rebut aquest dijous l'informe mèdic que certifica la greu lesió que es va fer diumenge passat en els últims minuts del partit contra el Peralada i que l'allunyarà dels terrenys de joc durant molts mesos. Blasco reconeix que és un cop psicològimanent dur, però ja pensa a recuperar-se.

Javier Blasco

És una mica pitjor del que pensava. Hauré de tenir paciència, ja ho he paït i començo el compte enrere per tornar el més aviat possible.




El capità ja va patir aquesta temporada una lesió al lligament lateral encreuat anterior i aquesta recaiguda l'obligarà a passar pel quiròfan. El doctor té previst intervenir-lo al setembre, fet que allargaria la seva reaparició i podria fer-lo estar tota la temporada en blanc. Així ho explica el defensa santcugatenc.

Javier Blasco

Cal comptar una recuperació entre 6 i 9 mesos, per tant fins a finals de la temporada vinent. Si puc entrar l'últim partit perfecte, sinó fins la vinent.




Per la seva banda, el tècnic de l'equip, Francesc Puig, lamenta la lesió del capità i assegura que si ja s'havien plantejat fitxar un central, ara encara en tenen més motius.

Francesc Puig

Ja pensàvem que havíem de fitxar un central perquè tampoc sabem què passarà amb un altre jugador.




Blasco visitarà el doctor d'aquí a dues setmanes per acabar de decidir la data de l'operació i establir els terminis de recuperació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.