Thau i Àgora cedeixen les instal·lacions a Valldorsala perquè organitzi competicions


  • Comparteix:

Nou camp de gespa artificial a l'escola Àgora / Font:Valldorsala.com

Nou camp de gespa artificial a l'escola Àgora / Font:Valldorsala.com

L'empresa Valldorsala ha arribat a un acord amb les escoles Thau i Àgora per disposar de les seves instal·lacions esportives la temporada vinent. D'aquesta manera Valldorsala agafa rellevància a la ciutat i amplia el ventall d'equipaments per organitzar competicions de futbol.

Valldorsala gaudirà la temporada que ve de dos equipaments esportius més a la ciutat, després de l'acord al qual ha arribat amb les escoles Àgora i Thau. L'empresa, que es dedica a organitzar lligues amateurs de futbol 7, ja està present a d'altres instal·lacions com l'Europa o el Junior Sport Spa. El responsable de publicitat de Valldorsala, Josep Díaz, explica a Cugat.cat les condicions de l'acord amb el Thau i reconeix que els permetrà consolidar-se a la ciutat.

Josep Díaz

Ens cedeixen les instal·lacions els dies laborables a partir de les vuit del vespre i organitzarem lligues de futbol. Sant Cugat és una de les seus fortes.


El camps de futbol de l'Àgora i el Thau compten amb gespa artificial de cinquena generació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.