El Girona venç la Ponferradina i s'afiança a les posicions de davant


  • Comparteix:

Benja segueix gaudint de minuts a la categoria de plata

Benja segueix gaudint de minuts a la categoria de plata

El Girona de Migue i Benja aconsegueix el segon triomf en tres partits i suma ja set punts. L'equip gironí supera (1-0) la Ponferradina i és l'únic conjunt amb representació santcugatencs que puntua. L'Osca de David López i el Xerès de Lucas Porcar cauen derrotats contra Murcia i Mirandès respecivament.

El Girona segueix amb el seu brillant inici de temporada i suma ja 7 punts en tres partits, col·locant-se en zona de promoció d'ascens. En el partit d'aquesta jornada la sort ha acompanyat al conjunt gironí, ja que Joni va marcar en pròpia porta al minut 9. Tant Migue com Benja van disputar els 90 minuts de joc. Menys sort han tingut David López i Lucas Porcar. El primer es va quedar sense puntuar per primera vegada aquesta temporada, en perdre l'Osca per la mínima contra el Murcia, que es troba en un gran moment de forma. David López també va jugar tot el partit. El segon no ha començat amb bon peu la seva trajectòria al Xerès ja que, a més de no gaudir de cap minut contra el Mirandès, el seu equip va ser derrotat amb contundència (0-4).


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.