El CN Caldes, rival a la primera jornada del FS Sant Cugat a Tercera Divisió


  • Comparteix:

Marc Casas en el partit contra l'Olímpyc de la temporada passada

Marc Casas en el partit contra l'Olímpyc de la temporada passada

El Futbol Sala Sant Cugat obre la temporada al pav 3 de la rambla del Celler contra el CN Caldes. El matx, corresponent a la primera jornada del grup 1 de Tercera Divisió, servirà per veure el nivell de l'equip vermell- i-negre, que ha dut a terme una intensa pretemporada amb fins a sis partits en què ha assolit dues victòries i quatre derrotes. El partit es disputarà a dos quarts de vuit del vespre, després de la presentació dels equips del club.

Dos anys més tard del descens de Segona B, l'antiga Nacional A, a Tercera Divisió, l'antiga Nacional B, el club que dirigeix Jordi Palau aspira a ser un dels candidats a ser a la part alta de la classificació i, com a mínim, competir per un ascens anhelat. Amb un bloc pràcticament calcat al de la temporada passada, només amb la baixa d'Agus i la incorporació de Pol Calvó, els santcugatencs aspiren a superar la tercera plaça aconseguida la temporada 2011-12. I per començar aquest trajecte, el Futbol Sala Sant Cugat s'enfronta al CN Caldes, que la temporada passada va quedar a la zona mitja de la taula a Tercera. Un dels jugadors insígnia del club, Marc Casas, explica la il·lusió del debut, i més encara quan ho faran després de la presentació de les plantilles de l'entitat.

Marc Casas

Amb molta il·lusió i ganes, és la presentació del club i esportivament molt contents, allò important és el primer partit.


Els santcugatencs volen mantenir el bon nivell mostrat l'any passat i aferrar-se a les posicions capdavanteres de la classificació des del primer dia. El discurs, com afirma Marc Casas, és clar. Si l'any passat es va poder fer un tercer lloc, enguany no aspiraran a menys.

Marc Casas

L'objectiu és lluitar per al campionat, intentar-lo guanyar i estar a dalt. Si es guanya, perfecte, si no es guanya però tenim la sensació que hem competit també estarem contents.


El partit que obrirà la temporada per al Futbol Sala Sant Cugat serà a dos quarts de vuit del vespre, ja que des de les sis de la tarda, al pav 3 de la rambla del Celler, l'entitat farà la seva festa particular d'inici de curs.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Crec que no fa falta tallar certes declaracions...

Marc Casas. Enviat el 21/set/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.