Espectacle i solidaritat en la presentació del Sant Cugat Esport en societat


  • Comparteix:

Imatge del cartell de la presentació del SantCu 2011/ Font: Facebook

Imatge del cartell de la presentació del SantCu 2011/ Font: Facebook

El Sant Cugat Esport presenta, com cada any, tots els equips que formen l'entitat vermell-i-negre davant la seva afició. La cita tindrà diferents punts destacats com l'acte solidari 'Vull que tornis solidaritat' i 'Com ho faries tu'. La sorpresa de la nit arribarà a les acaballes, quan els directius del SantCu explicaran el nou acord amb el Futbol Club Barcelona. El Sant Cugat Esport es presenta davant l'afició aquest divendres a partir de dos quarts de nou del vespre a la ZEM Jaume Tubau.

Com cada any arriba la presentació del SantCu davant l'afició vermell-i-negre. De la mateixa manera que en les darreres edicions, aquesta presentació té una vessant solidària en què l'entitat santcugatenca destaca uns valors que mira d'inculcar des dels més petits fins als més grans. L'acte arrencarà a dos quarts de nou del vespre amb la presentació i la desfilada dels equips de futbol 7, el conjunt femení i el primer equip masculí. A continuació tindrà lloc un dels moments més especials de la nit, amb la desfilada de l'equip SantCu-ASDI. Un cop tots els equips hagin passat per la gespa de la ZEM Jaume Tubau es donarà pas a la hissada de la bandera del Sant Cugat Esport. Tot seguit, l'acte solidari 'Vull que tornis Solidaritat' serà el protagonista. En aquest punt el SantCu vol potenciar el valor de la solidaritat. Seguidament hi hauran diversos parlaments i hi haurà el reconeixement al personatge SantCu 2012. A continuació es presentarà l'Esport Solidari Internacional - SantCu on hi haurà un parlament. L'objectiu d'aquesta iniciativa és que nens del tercer món puguin gaudir de material de les famílies del SantCu, com samarretes, botes o pilotes. Ja a les acaballes tindrà lloc la sorpresa d'enguany, en què els vermell-i-negres presentaran i explicaran el nou acord amb el Futbol Club Barcelona. L'acte de cloenda, amb l'himne del Sant Cugat Esport, posarà punt final a la cerimònia. El president de l'entitat santcugatenca, Llorenç Santasusagna, espera de la presentació una gran festa vermell-i-negre on hi participaran com a actors uns 60 jugadors i jugadores.

Llorenç Santasusagna

Serà una presentació solidària com les dels darrers anys on volem reforçar uns valors. Esperem que sigui la gran festa del SantCu.


L'acte de presentació del Sant Cugat Esport començarà a dos quarts de nou de la nit a la ZEM Jaume Tubau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.