Primers tres punts per al Futbol Sala Sant Cugat en un partit que domina, però que es complica


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat (FSSC) guanya (3-2) el CN Caldes a la primera jornada del grup 1 de Tercera Divisió. Els santcugatencs han acabat patint en un matx que dominaven còmodament en el marcador i que s'ha complicat amb el segon gol del Caldes a falta de dos minuts per al final.

L'equip santcugatenc ha començat la temporada amb victòria després de superar per la mínima el CN Caldes. Els homes de Dani Mosteiro han estat molt superiors en tots els aspectes del joc, controlant el partit en tot moment i només patint en els darrers minuts quan el Caldes ha fet el segon gol jugant de cinc.

Els primers minuts han estat igualats i amb arribades a totes dues porteries, però poc a poc els santcugatencs han imposat el seu ritme i en el minut sis, Richi ha obert el marcador. Un gol que ha donat ales als locals que han tingut diverses ocasions més d'ampliar l'avantatge, sent Xavi qui ha anotat el segon gol. Abans d'arribar al descans, nou gol dels locals per obra d'Alex. Un gol que deixava el partit gairebé sentenciat, si no fos pel gol del Caldes després d'un contraatac.

En el segon temps, els primers minuts han estat de nou igualats, amb el Caldes buscant la porteria de Palau. Però amb el pas dels minuts, de nou els santcugatencs s'han fet amb el control del partit. A falta de quatre minuts, el Caldes, jugant de cinc, ha posat emoció fent el segon gol i escalfant els darrers minuts en què els santcugatencs han vist perillar la victòria. Al final, tres punts per als vermell-i-negres en el primer partit de la temporada.

L'entrenador del Futbol Sala Sant Cugat, Dani Mosteiro, destaca la victòria del seu equip, tot i que creu que tenen coses a millorar.

Dani Mosteiro

Tenim els tres punts de l'inici i sobretot és important no deixar escapar els punts de casa.


La següent setmana els santcugatencs visiten la pista del Futsal Puigcerdà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.