El CFS Cambrils posa a prova la condició d'equip gran de l'Olímpyc


  • Comparteix:

L'Olímpyc vol demostrar que és un candidat a ser a dalt

L'Olímpyc vol demostrar que és un candidat a ser a dalt

L'Olímpyc Floresta visita la pista del CFS Laguna Cambrils, equip de la part baixa de la classificació però amb gran experiència a la categoria. El tècnic de l'equip, Xaloc Rion, ha destacat la importància de fer uns bons primers minuts per tal de no complicar-se el partit tal i com li va passar a l'Olímpyc en partits com el de la pista del FS Altafulla. Els florestans juguen al domicili cambrilenc aquest dissabte a les sis de la tarda.

L'entrenador de l'Olímpyc Floresta, Xaloc Rion, és un home que ha après en mil batalles com jugar certs partits. Per tant, sap perfectament quins són els punts forts de cada enfrontament. I en partits com el que dirigirà aquest cap de setmana contra el Cambrils, sap que els primers minuts són essencials. De fet, Rion assegura que partits com el de l'Altafulla, en què el seu conjunt va rebre dos gols en els primers minuts i això els va fer anar a remolc, han de servir per aprendre. El tècnic florestà destaca també el fet de jugar després de jornada de descans, fet que, de moment, no els ha anat malament als de La Floresta.

Xaloc Rion

De moment, amb nosaltres ens va bé, hem fet un bon treball en l'aspecte físic, i estem millorant molt en l'aspecte tàctic, sobretot defensiu.


El matx entre l'Olímpyc Floresta, segon classificat, i Cambrils, 11è, aquest dissabte a les sis de la tarda. De la seva banda, el líder, el Pallejà, visitarà la pista del cuer, el Salou.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.