El FS Sant Cugat guanya el Bosco Rocafort amb un gol a falta d'un minut

El Futbol Sala Sant Cugat guanya (4-3) el Bosco Rocafort a la 7a jornada del grup 1 de Tercera Divisió. Un gol de Pau Savé gairebé a les acaballes ha donat els tres punts als santcugatencs en un matx molt intens i igualat que manté els vermell-i-negres al capdavant de la classificació.

El partit ha demostrat perquè tots dos conjunts estan a la part alta de la taula. Un matx disputat amb molta intensitat des del primer moment i que no ha tingut un clar dominador. En el primer temps han anotat pels locals Adrià, Tino i Xavi Oliveras, tot i que els visitants han aconseguit empatar en dues ocasions, arribant al descans (3-2).

En el segon temps, el matx ha seguit la mateixa dinàmica amb ocasions a totes dues porteries i una actuació destacada de Carlos León, que ha salvat el seu equip en diverses ocasions. Però els visitants han empatat de nou i el matx s'ha accelerat encara més amb tots dos equips buscant el gol de la victòria. Ha estat a falta d'un minut quan Pau Savé ha marcat amb un xut llunyà que ha sorprés el porter visitant. Tot i que els visitants han buscat l'empat en el darrer minut, el marcador no s'ha mogut més i els tres punts s'han quedat al pav 3.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Dani Mosteiro, destaca la victòria contra un equip molt competitiu.

Dani Mosteiro

Guanyant avui hem fet bo l'empat de la setmana passada. La victòria és molt treballada contra un equip que ha pressionat molt.

La següent setmana els santcugatencs visiten la pista del Vall de Tenes.