El pav 3 acull el duel entre el FSSC i el Sagarra, dos candidats a l'ascens


  • Comparteix:

Els santcugatencs volen continuar amb l'impecable trajectòria com a locals

Els santcugatencs volen continuar amb l'impecable trajectòria com a locals

El Futbol Sala Sant Cugat (FSSC) rep aquest dissabte a dos quarts de vuit de la tarda la visita del Sagarra a la 9a jornada del grup 1 de Tercera Divisió. La victòria dels santcugatencs els confirmaria en el lideratge davant un rival directe que es troba dos punts per sota però amb un partit pendent.

La visita del Sagarra es planteja complicada ja que es tracta, com el conjunt vermell-i-negre, d'un dels equips punters en aquest inici de temporada. Els de Santa Coloma de Gramanet són tercers amb 18 punts i un partit pendent contra el Caldes. Si els santcugatencs guanyen superaran un rival directe en la lluita per la primera posició i continuaran la bona ratxa d'aquesta temporada en què només han cedit dos empats en vuit jornades.

El Sagarra ha perdut un matx en set partits disputats, també contra un rival directe per l'ascens, el Bonaire. Tot i tenir un partit menys, els colomencs són l'equip menys golejat del grup, demostrant la seva fortalesa defensiva. El tècnic del FSSC, Dani Mosteiro, creu que tot i ser un rival directe és molt aviat per anar fent comptes.

Dani Mosteiro

Penso que fins que no arribem a l'últim quart de campionat no hem de mirar el que fa el rival. És massa d'hora per fer comptes.


El partit entre el FS Sant Cugat i el Sagarra es disputa aquest dissabte a partir de dos quarts de vuit de la tarda al pav 3 de la rambla del Celler. Els santcugatencs continuen amb les baixes dels lesionats Richi i Jordi Savé, i amb el dubte de Marc Casas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.