El femení del Sant Cugat Esport cau golejat al Prat de Llobregat


  • Comparteix:

Les santcugatenques no han pogut amb l'Atlètic Prat

Les santcugatenques no han pogut amb l'Atlètic Prat

El Sant Cugat Esport femení cau golejat al camp de l'Atlètic Prat (5-1) a la 15a jornada de Preferent. El matx ha quedat sentenciat en el primer temps quan les locals han marxat al descans amb quatre gols d'avantatge. Alejandra Palencia ha fet el gol de l'honor per les vermell-i-negres que són dotzenes amb 15 punts, malgrat haver perdut pistonada en els darrers enfrontaments després d'una ratxa molt positiva a finals de l'any passat.

La lògica s'ha imposat en el matx entre l'Atlètic Prat i el Sant Cugat Esport i les locals han guanyat clarament per cinc gols a un. L'Atlètic Prat ha obert el marcador en el minut 18 amb un gol de Jessica. Abans d'arribar a la mitja hora de joc Alba ha fet el segon i el matx ha quedat sentenciat amb dos gols més de Sandra i un altre d'Alba.

Amb quatre a zero s'ha arribat al descans i en el segon temps les locals han baixat el ritme. Les santcugatenques han fet el gol de l'honor mitjançant Alejandra Palencia i Ángela Barroso ha fet el cinquè per a les pratenques. Amb la derrota, les vermell-i-negres es queden amb 15 punts en dotzena posició i la següent jornada visiten el Sant Quirze de Besora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.