El Sant Cugat Esport aconsegueix la victòria davant el Sant Quirze


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport aconsegueix la victòria davant el Sant Quirze (2-0) en el darrer partit de la primera volta al grup 1 de Primera Catalana. Els santcugatencs, gràcies a un partit molt seriòs, han sumat els tres punts després d'acumular sis empats en les últimes sis jornades. Tot i tenir baixes sensibles en atac com les de Jonnhy i Djailson, els locals han estat superiors a un Sant Quirze que venia a la Jaume Tubau amb una línia ascendent. El gran protagonista del partit ha estat Abdul, autor dels dos gols dels vermell i negres.

El Sant Cugat, tot i la necessitat d'aconseguir la victòria després de sis empats consecutius, ha començat el partit una mica adormit. Aquest fet l'ha aprofitat el Sant Quirze per dominar el matx en els primers minuts i gaudir d'un parell d'ocasions a pilota aturada. Això ha provocat que els homes de José Luis Duque, sancionat, es treguessin la son de les orelles i comencessin a generar ocasions de gol superat el primer quart d'hora de joc. La primera, al minut 18, l'ha pogut aturar el porter del Sant Quirze amb una gran estirada, però a la segona Abdul no ha perdonat i ha inagurat el marcador després d'una gran passada de Marroco que l'ha deixat sol davant el porter visitant. El gol ha donat confiança als santcugatencs, que han passat a dominar el partit i han pogut augmentar l'avantatge abans d'arribar al descans amb una doble ocasió al minut 31 del mateix Marroco i del capità Joan que no ha acabat en gol per ben poc. Tot i els intents del Sant Cugat, el marcador no s'ha mogut i s'ha arribat al descans amb el partit totalment obert.

A la repressa els locals han sortit amb la lliçó ben apressa del primer temps i no s'han deixat sorprendre pels visitants en els minuts inicials. El Sant Quirze ha buscat l'empat, però els locals molt ben posicionats no han donat cap mena de facilitat. A més quan s'arribava al quart d'hora de joc de la segona part, els santcugatencs han donat el cop definitiu al partit. Abdul al minut 58 ha fet el 2-0 a la sortida d'una falta lateral i ha deixat pràcticament sentenciat el matx. D'aquí fins al final, partit totalment controlat pels sancugatencs que han pogut ampliar l'avantatge en un parell d'ocasions, però no s'han mostrat encertats.

Després del partit, el segon entrenador del conjunt santcugatenc, Joaquim Garcia, ha explicat la importància d'acabar els partits amb la porteria a zero.

Joaquim Garcia

Acabar amb la porteria a zero és molt important. Hem fet un bon partit.

Amb els tres punts aconseguits, el Sant Cugat suma 25 punts i acaba la primera volta en vuitena posició. El pròxim compromís dels vermells-i-negres serà diumenge vinent a casa davant l'Horta, en el que serà el primer partit de la segona volta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.