A Quarta Catalana el Valldoreix A guanya (2-4) a domicili davant el Nouvallès

El Valldoreix ha guanyat (2-4) el derbi contra el Nouvallès

El Valldoreix A guanya (2-4) el Nouvallés en el derbi santcugatenc del grup 16 de Quarta Catalana. Al grup 14, el Mirasol perd (2-3) davant el Juan 23 i el Valldoreix B empata (2-2) amb el Parc B. A Tercera Catalana, la Penya Blaugrana Sant Cugat perd (2-3) amb la Sabadellenca B i el Junior B empata (2-2) davant el Can Boada.

El Valldoreix A segueix liderant el grup 16 de Quarta Catalana després d'haver guanyat (2-4) el Nouvallès. Tot i que el jugador del 'Nouva' Jordi Foix ha marcat el primer gol del matx al minut 17, els valldoreixencs han remuntat el partit marcant quatre gols seguits de Jose Garcia, Santiago Depares, Aitor Zunzarren i Borja Alfonso de Mustienes. Al minut 85 Javier Díez ha marcat el darrer gol del partit signant així el definitiu 2-4.
Al grup 14 el Mirasol ha perdut (2-3) amb el Juan 23 i segueix a la meitat de la taula amb 21 punts. Tot i que a falta d'un minut per acabar el matx el resultat era d'empat a dos, Víctor Claudio ha marcat la darrera diana del partit donant els tres punts al seu equip.
Al grup 19 el Valldoreix B ha empatat (2-2) davant el Parc B i es manté a la part baixa de la classificació. Carlos Gironella i Joan García han marcat els dos gols locals.
Al grup 6 de Tercera Catalana la Penya Blaugrana Sant Cugat ha perdut (2-3) contra la Sabadellenca B i segueix en zona de descens. Els locals han marcat el primer i el darrer gol del partit, però no han pogut impedir que els visitants els superessin amb tres dianes. El Junior B ha empatat (2-2) davant el Can Boada i segueix a la part alta de la classificació amb 30 punts. Miquel Moretones i Òscar Sbertoli han estat els golejadors dels visitants.