El SantCu femení torna a perdre i deixa escapar l'oportunitat de sortir del descens


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport perd (2-4) contra el Santpedor a la 19a jornada de Preferent i no guanya des de fa dos mesos. Les santcugatenques han pagat molt car dues errades en defensa en dos moments clau del partit, errors que els hi ha costat dos gols. Lídia i Maga han fet els gols de les locals.

Nova derrota del Sant Cugat Esport que segueix perdent opcions de sortir de la zona de descens. Les santcugatenques han començat el partit adormides i han vist com el Santpedor, equip de mitja taula de la lliga, s'avançava amb un gol d'Olga davant de la passivitat local. Les visitants seguien insistint sobre la porteria de Vico i el Santpedor ha acabat fent el segon quan no s'havia arribat a la mitja hora de joc. Després de la segona diana, el Santpedor ha baixat el ritme de la pressió i el SantCu, que ha pogut combinar amb més comoditat, ha generat alguna ocasió. Lídia ha pogut retallar distàncies abans d'arribar al descans.

A la represa, el SantCu ha sortit amb una altra cara i en un parell de minuts ha fet el que no havia fet, marcar. Maga, que debutava aquesta jornada amb la samarreta santcugatenca, ha retallat distàncies. El gol ha estat un miratge i el Santpedor ha tornat a avançar-se després d'un error clamorós de la portera Vico. El SantCu no ha baixat els braços i seguia intentant empatar de totes les maneres i ha tornat a trobar el premi del gol als 20 minuts de la segona part. Lídia rematava una centrada de córner i donava esperances a l'equip vermell-i-negre. La història, però, s'ha repetit i Andrea ha fallat en defensa i ha servit en safata la quarta diana al Santpedor. El gol ha caigut com una llosa sobre un SantCu que no acaba de treure el cap i continua en llocs de descens. L'entrenadora del Sant Cugat Esport femení, Natalia Astrain, creu en la bona feina de les seves jugadores i no pensa en el descens.

Natalia Astrain

Segueixo confiant en que el treball de l'equip s'està fent bé i aconseguirem sortir d'aquí. La lliga és molt irregular i no penso en el descens.


El SantCu és 14è, a dos punts de la salvació que la marca el Sant Quirze de Besora. La setmana vinent les vermell-i-negres tenen un desplaçament de nivell al camp de l'AEM Lleida, tercer classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.