El Junior guanya al camp del Moja i continua en la lluita per l'ascens

El Junior continua a la part alta de la classificació després de guanyar el Moja

El Junior FC guanya (2-3) el Moja en la 23a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els blau-i-negres han aconseguit el gol del triomf en els darrers minuts després d'una segona part boja. A més, els santcugatencs, que han remuntat després d'anar dues vegades per darrere en el marcador, han fallat un penal. Amb aquest triomf els de Francesc Puig continuen a la part alta de la classificació immersos en la lluita per l'ascens a Primera Catalana.

Partit amb dues parts totalment diferents. El primer temps ha destacat per la igualtat que hi hagut entre tots dos conjunts, amb un Junior que ha tingut un parell d'ocasions per avançar-se en el marcador sobretot una de Joan Català. El Moja també ha disposat d'oportunitats per canviar el resultat. De fet, els locals han aconseguit un gol que ha estat anul·lat per fora de joc després d'una falta. Amb el resultat inicial s'ha arribat al descans.

A la represa, el guió del partit ha donat un gir de 180 graus. Quan encara no s'havien jugat 10 minuts el Moja ha aconseguit marcar el primer gol. Amb el gol, el Junior ha estirat files buscant el gol de l'empat. Un gol que ha arribat a peus de Joan Català. Tot i això, el Moja ha aconseguit marcar el segon gol i posar els locals per davant de nou. Amb aquest marcador els santcugatencs han disposat d'un penal que no han transformat. Minuts més tard però, el nou fitxatge del Junior, Sergi Venegas ha empatat de nou el partit. Quan semblava que l'empat seria el resultat final Roger Soler ha aconseguit el gol que dóna els tres punts als blau-i-negres. El tècnic del Junior, Francesc Puig, destaca la importància del triomf en un matx que l'empat hagués estat el resultat més just.

Francesc Puig

La victòria ha estat un pas endavant. Un empat hagués estat bé. No ens hem conformat amb un punt i ens l'hem jugat.

La nota negativa del partit ha estat la lesió de Pau Gama que ha entrat a la segona part i ha hagut d'acabar com a davanter retardant la posició de Joan Català. La propera jornada el Junior rep el Begues, conjunt que ocupa posicions de descens.