El Valldoreix A és l'únic equip que suma els tres punts a Quarta Catalana


  • Comparteix:

Nouvallés, Junior B i Penya Blaugrana empaten els seus partits de Tercera i Quarta Catalana

Nouvallés, Junior B i Penya Blaugrana empaten els seus partits de Tercera i Quarta Catalana

El Valldoreix A guanya (0-5) el La Plana en la 20a jornada del grup 16 de Quarta Catalana. En el mateix grup, l'Atlètic Nouvallés empata (1-1) amb el Krill-Can Cervera. A la mateixa categoria, al grup 14, el Mira-sol cau (0-5) contundentment contra el Sant Quirze i al grup 19, el partit entre el Valldoreix B i el MBD Lions se suspèn. A Tercera Catalana, el grup 6, el Junior B i la Penya Blaugrana empaten. Els blau-i-negres igualen (1-1) al camp del Can Deu mentre que la Penya Blaugrana ho fa (2-2) amb el Tibidabo Torre Romeu.

L'únic que suma el triomf és el Valldoreix A que goleja (0-5) a domicili davant La Plana. Tot i això, el 'Valldu' cau a la tercera posició després de perdre els tres punts davant el Can Clota per alineació indeguda. Els valldoreixencs són tercers amb 47 punts, a dos del Fenícia i el Sant Just Desvern, que ocupen posicions d'ascens directe i de promoció respectivament. Al mateix grup, el 'Nouva' empata (1-1) amb el Krill-Can Cervera i continua desè a la classificació amb 19 punts. Amb aquest punt, els blau-i-grocs trenquen una ratxa de cinc derrotes.

A la mateixa categoria però al grup 14, el Mira-sol Baco perd (0-5) amb el líder, el Sant Quirze B. Amb aquesta derrota els mirasolencs ocupen la sisena posició amb 27 punts. Els verd-i-blancs sumen sis punts dels últims 15. Al grup 19, s'ha suspès el partit entre el Valldoreix B i el Lions. Els valldoreixencs es troben a l'onzena posició amb 13 punts i sumen dos empats en els últims cinc partits.

A Tercera Catalana, al grup 6, el Junior B empata (1-1) al camp del Can Deu i és 4t amb 35 punts. Tot i aquesta posició, els blau-i-negres es troben lluny de les places d'ascens. Al mateix grup, la Penya Blaugrana Sant Cugat empata (2-2) a casa amb el Tibidabo Torre Romeu. Els blaugranes ocupen la 15a posició en descens a Quarta Catalana amb 23 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.