L'Olímpyc Floresta goleja el Gavà i segueix a la recerca del segon lloc


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta ha golejat el Gavà

L'Olímpyc Floresta ha golejat el Gavà

L'Olímpyc Floresta goleja (11-0) el Gavà, cuer del grup 2 de Tercera Divisió, en matx corresponent a la jornada 27 en un partit sense massa història. Els florestants han golejat amb facilitat un rival que no ha presentat cap tipus de resistència. Els florestants són tercers i estan a quatre punts del segon, el 5 Sala Martorell, a falta de tres jornades per acabar la competició.

L'Olímpyc Floresta continua allargant la seva bona dinàmica de resultats en aquesta jornada. Els de Xaloc Rion sumen 10 jornades sense perdre després de guanyar 8 partits i empatar dos. Els florestans han guanyat còmodament el Gavà. Al final de la primera part el 5 a 0 ja demostrava la diferència entre els dos equips. 6 gols més en el segon temps han arrodonit l'11 a 0 final. L'entrenador de l'Olímpyc, Xaloc Rion, destaca el bon treball i la intensitat en el joc dels seus jugadors.

Xaloc Rion

Era difícil mantenir la intensitat en el joc, però els meus jugadors ho han aconseguit.


Els florestans tornen a la lliga d'aquí a 15 dies quan tornaran a jugar a casa davant el Castellbisbal, rival de la part baixa de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.