Dani Mosteiro marxarà del Futbol Sala Sant Cugat en acabar el curs


  • Comparteix:

Dani Mosteiro en una imatge d'arxiu

Dani Mosteiro en una imatge d'arxiu

L'entrenador del Futbol Sala Sant Cugat durant les últimes tres temporades i artífex de l'ascens a Segona Divisió B, Dani Mosteiro, deixarà de ser l'entrenador del primer equip en acabar el curs. El president del club, Jordi Palau, ha explicat a Cugat.cat que han arribat a un acord amb Mosteiro per donar per acabada la seva relació quan finalitzi la temporada la setmana vinent. La directiva de l'entitat vermell-i-negra es troba ara a la recerca d'un nou tècnic que tant pot ser del club com de fora.

Dani Mosteiro deixarà de ser l'entrenador del Futbol Sala Sant Cugat després de dues temporades com a primer entrenador i una com a segon. El tècnic per tant no dirigirà la temporada vinent el conjunt vermell-i-negre a Segona Divisió B després de l'ascens aconseguit la setmana passada en vèncer el Club Natació Sabadell. En la primera temporada de Mosteiro a la banqueta com a primer entrenador el conjunt santcugatenc es va quedar a les portes de l'ascens i ha estat a la segona que amb un ritme imparable han assolit l'objectiu.

El president del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau, destaca que les diferències entre el tècnic i el club eren, sobretot, que l'entitat no té la possibilitat de fitxar jugadors de fora com pretenia Mosteiro.

Jordi Palau

Sabem que és difícil poder fitxar i que hem de mantenir el mateix grup de persones. Aquesta era la diferència entre tècnic i club.




Al Futbol Sala Sant Cugat li resten dos partits per acabar la temporada, aquest dissabte a la pista del Rubí i la setmana vinent s'acomiadarà de l'afició a casa davant el Monsant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.