L'Olímpyc Floresta rep l'Esplugues a la darrera jornada del grup 2 de Tercera


  • Comparteix:

Martí Casas s'acomiadarà durant uns mesos del conjunt florestà

Martí Casas s'acomiadarà durant uns mesos del conjunt florestà

L'Olímpyc Floresta tanca la temporada aquest diumenge a les dotze del migdia al pavelló de Can Llobet i ho fa contra l'Esplugues. Els florestans ja tenen la tercera plaça assegurada i utilitzaran el matx per començar a fer proves de cara a la temporada vinent i acomiadar a jugadors com Arnau o Martí Casas, que no continuaran el curs que ve.

Els aficionats de l'Olímpyc Floresta que s'apropin aquest cap de setmana a Can Llobet a veure el seu equip viuran un partit estrany per diversos motius. Primer de tot per l'hora, un diumenge a les dotze del migdia, poc habitual en el conjunt florestà. I després perquè alguns jugadors s'acomiaden de la seva afició, com és el cas d'Arnau i Martí Casas. A més, sense res en joc per part dels dos equips, el matx servirà perquè Xaloc Rion, tècnic de l'Olímpyc Floresta, comenci a fer proves de cara a la temporada vinent contra un dels rivals potents de la categoria. Rion destaca el potencial del rival i el fet de ser per davant d'ell a la classificació.

Xaloc Rion

Ells tenen un equip molt competent i ens alegrem perquè hem quedat per sobre d'ells i a veure si podem acabar amb una victòria.


En el partit d'anada espluguencs i florestans van protagonitzar un matx amb molts gols (6-8), enfrontament que va acabar amb victòria final per a l'Olímpyc Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.