Penya Blaugrana Sant Cugat-Junior B, derbi per començar a Tercera Catalana


  • Comparteix:

Imatge del darrer derbi entre la Penya Blaugrana Sant Cugat i el Junior B

Imatge del darrer derbi entre la Penya Blaugrana Sant Cugat i el Junior B

El derbi entre la Penya Blaugrana Sant Cugat i el Junior B obrirà la lliga al grup 6 de Tercera Catalana el 8 de setembre. El Valldoreix, que debuta a la categoria després del seu ascens, jugarà finalment al grup 10 i rebrà el Sant Just Desvern. Els tres equips santcugatencs tancaranm la lliga com a locals l'1 de juny.

El sorteig del calendari de lliga ha volgut emparellar a la primera jornada de lliga els dos equips santcugatencs que militen al grup 6 de Tercera Catalana, la Penya Blaugrana i el Junior. El partit es jugarà el 8 de setembre a la ZEM de Can Magí. Els dos equips tancaran la temporada com a locals l'1 de juny. Els blaugranes rebran el Sant Pere Nord i els blau-i-negres jugaran contra el Llano.

L'altre representant santcugatenc de la categoria serà el Valldoreix que jugarà al grup 10 on debutarà a la categoria com a local rebent el Sant Just Desvern el 8 de setembre. Els valldoreixencs tancaran la lliga a Vallvidrera i ho faran davant el Bellvitge B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.