Muñoz jugarà la pretemporada i si compleix les espectatives es quedarà


  • Comparteix:

Marc Muñoz, de groc, jugant un partit / Font: Marc Muñoz

Marc Muñoz, de groc, jugant un partit / Font: Marc Muñoz

Marc Muñoz, del Club Natació Caldes, es converteix en el segon reforç del Futbol Sala Sant Cugat per competir a Segona Divisió B. L'entrenador vermell-i-negre, Albert Tejero, ha destacat de Muñoz, en una entrevista a Cugat.cat, la feina col·lectiva. De moment, Muñoz disputarà la pretemporada amb el club santcugatenc i si convenç a Tejero passarà a formar part del primer equip.

Després del fitxatge de Pol Calvó el Futbol Sala Sant Cugat ja té un nou reforç. És tracta de Marc Muñoz, de 26 anys, i que arriba del CN Caldes, que ha jugat al mateix grup que els santcugatencs. Abans del Caldes, Muñoz va jugar a l'Escola Pia Sabadell. Tot i això, de moment disputarà la pretemporada amb el conjunt santcugatenc i si compleix les espectatives i convenç a Tejero passarà a formar part del primer equip. Per al tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Albert Tejero, creu que és un jugador que reuneix els requisits per jugar amb l'entitat santcugatenca.

Albert Tejero

Coneix a diversos jugadors i aquesta és la idea que tenim. Volem que els jugadors es coneguin, que siguin un grup. Com a jugador és treballador i ens pot ajudar a l'equip.


Aquesta temporada el CN Caldes FS ha finalitzat en 13a posició, una per sobre de les posicions de descens, del grup 1 de Tercera Divisió amb 31 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.