Les instal·lacions del Junior acolliran un torneig gratuït de futbol 7


  • Comparteix:

Imatge de la presentació del torneig

Imatge de la presentació del torneig

Les instal·lacions del Junior FC acolliran el proper dijous un torneig de futbol 7 gratuït per promocionar l'empresa FutBarcelona, que a partir de l'octubre organitzarà diferents lligues al Vallès. El torneig acollirà un màxim de 24 equips i es preveu una assistència d'uns 200 jugadors. El director de FutBarcelona, Ramon Folguera, espera que es visqui una festa del futbol on hi haurà moltes activitats paral·leles.

El futbol no s'atura durant l'estiu a les instal·lacions del Junior, i és que el proper dijous es tornarà a omplir de jugadors. El motiu és un torneig de futbol 7 organitzat per FutBarcelona, que intentarà aplegar 24 equips i més de 200 persones des de les set de la tarda fins a les dotze de la nit. L'objectiu del torneig, a més de gaudir de la pràctica esportiva, és donar a conèixer l'empresa, que a partir de l'octubre vinent organitzarà lligues amateurs. El director de FutBarcelona es mostra convençut de la seva capacitat de treball.


Ramon Folguera

Tenim molt a aprendre. Tenim molt clar com hem d'actuar i què hem de fer. Intentar-ho fer el millor possible.



L'empresa FutBarcelona ja fa temps que funciona a Lleida, i el seu objectiu passa ara per ampliar el seu territori d'activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.