Els equips santcugatencs de Quarta Catalana ja coneixen el seu calendari


  • Comparteix:

El 'Nouva' ja coneix el calendari de la temporada 2013-14

El 'Nouva' ja coneix el calendari de la temporada 2013-14

Mira-sol Baco i Athlètic Nouvallès debutaran com a locals en els grups 15 i 12 de Quarta Catalana respectivament. També en el 12, el Valldoreix B comença la temporada al camp del San Pancracio B mentre que en el grup 14 el Valldoreix C s'estrena també a domicili contra l'Olímpic Can Fatjó B. Tots els equips inicien el curs el cap de setmana que ve.

Tots els conjunts amateurs del futbol santcugatenc ja poden planificar amb exactitud la temporada i marcar en el calendari els compromisos importants, després que la Federació Catalana de Futbol hagi fet públics l'ordre de partits d'enguany per als equips de Quarta Catalana. Fins a tres grups d'aquesta categoria tenen representació de Sant Cugat.

Al grup 12 trobem el conjunt més matiner. L'Athlètic Nouvallès debuta el dissabte de la setmana que ve contra La Plana a les sis de la tarda, al Municipal de Vallvidrera. Al mateix grup, el Valldoreix B iniciarà el curs l'endemà a les dotze del migdia al camp del San Pancracio B. El 'Nouva' tancarà l'any el 17 de maig a casa contra el Milan Hospitalet, mentre que els valldoreixencs ho faran en el seu camp però com a visitants i contra un equip que s'ha creat enguany, el Pescadores, el 18 de maig a les quatre de la tarda.

Un altre conjunt de nova creació és el Valldoreix C, que s'estrena al grup 14 al camp de l'Olímpic Canta Fatjó B diumenge de la setmana que ve a les dotze del migdia. Els de Valldoreix posaran el punt final al curs al camp del Sant Pere Nord B, diumenge 18 de maig a les dotze del migdia.

Al grup 15, el Mira-sol Baco tindrà la seva afició al costat a la primera jornada, jugant a la ZEM de Mira-sol contra el Bellaterra a la mateixa hora que 'Valldu' B i C. Els mirasolencs tancaran la paradeta també a casa contra la Salle Bonanova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.