El Junior suma el segon triomf de la temporada al camp del Can Fatjó

El Junior ha sumat el segon triomf de la temporada al camp de l'Olímpic de Can Fatjó

El Junior guanya (2-3) al camp de l'Olímpic Can Fatjó i suma la segona victòria al grup 3 de Segona Catalana després de dues jornades. Els blau-i-negres només han patit pel triomf en els darrers minuts de partit.

Inici brillant del Junior al grup 3 de Segona Catalana que suma els seus partits per victòries. Els de Paco Carballo han marcat dos gols a la primera hora de joc amb Joan Suriol i Abu Rafiu. Aquests dos cops d'autoritat han deixat tocats els rubinencs. Lluny d'arronsar-se, els locals han marcat tres minuts després del segon gol blau-i-negre. Amb l'1 a 3 s'arribava a la mitja part. A la represa, només iniciar-se el segon temps, Jordi Cortés ha fet el tercer deixant pràcticament sentenciat el partit. L'Olímpic Can Fatjó ha seguit lluitant i ha marcat el segon quan faltava mitja hora per acabar el matx. Els rubinencs ho han intentat, però no han pogut aconseguir l'empat. El jugador del Junior Jordi Cortés destaca la dificultat del triomf.

Jordi Cortés

Un partit molt complicat i amb un gol meu, però que és d'equip.

El Junior suma sis punts de sis possibles i ocupa la part alta de la taula. Els santcugatencs reben dissabte el la Múnia que suma 0 punts, tot i que té un partit pendent davant el Sitges.