Dues dianes de Roger donen al SantCu un triomf de prestigi contra el líder


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport guanya (2-0) l'Unificación Bellvitge, que arribava com líder invicte del grup 3 de Segona Catalana, i segueix intractable com a local. Dues dianes de Roger Soler després de dues jugades a pilota aturada han donat la victòria a l'equip vermell-i-negre. El triomf dóna força als de Camilo Speranza per al derbi de la següent jornada al camp del Junior.

El SantCu suma el tercer triomf de la temporada i segueix imbatut com a local, on ha sumat nou punts dels nou possibles. La plantilla vermell-i-negre ha volgut dedicar el triomf a Tommy, Isma, Xavi i Berna, lesionats de llarga durada, i ha sortit a la gespa de la ZEM Jaume Tubau amb una pancarta que els hi donaven ànims. El SantCu ha sortit conscient de la categoria i del nivell que tenia davant, però no s'ha arronsat i ben aviat, ha fet el primer gol del matx. Roger rematava una falta lateral llançada per Bonamich, que tornava a l'onze titular després no fer-ho des de la primera jornada. L'Unificación Bellvitge no ha baixat els braços i ha apretat de valent un SantCu que s'ha defensat amb seguretat.

A la represa, els visitants han sortit decidits a empatar i han tingut dues ocasions clares per fer-ho, però un Jota incomensurable ho ha evitat. Quan menys s'ho mereixia, el SantCu s'ha trobat el segon gol del partit. Roger tornava a caçar una pilota dins l'àrea després d'una falta lateral i feia el segon gol de la tarda i la segona diana del seu compte particular.

Aquest gol ha fet molt de mal a l'Unificación Bellvitge, que ha baixat molt la seva intensitat i el seu ritme de joc. Això ha donat ales a un SantCu que no havia pogut fer el seu joc durant la primera part. A les acaballes, Marc, que havia entrat en la segona meitat, ha tingut un oportunitat clara per fer el tercer gol però la seva rematada ha sortit massa desviada. Al final, 2-0 i tres punts més per a un Sant Cugat Esport que segueix invicte com a local, però que no ha puntuat lluny de la ZEM Jaume Tubau. El tècnic, Camilo Speranza, està content per haver guanyat un rival d'entitat, però creu que el primer temps del seu equip no reflecteix la progressió que han fet des de l'inici de temporada.

Camilo Speranza

No estem satisfets. Estem contents per la victòria, però el primer temps ha estat molt lluny del que volem.


Amb aquesta victòria, els vermell-i-negres sumen nou punts i se situen al bell mig de la classificació del grup 3 de Segona Catalana. El cap de setmana que ve arriba el primer derbi de la temporada, el SantCu visita el camp del Junior, que no ha perdut cap partit des de l'inici de temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.