L'Escola Valls, bona pedra de toc pel conjunt femení del SantCu


  • Comparteix:

El SantCu femení visita el camp de l'Escola de Futbol Valls

El SantCu femení visita el camp de l'Escola de Futbol Valls

El Sant Cugat Esport femení, imbatut en les últimes tres jornades del grup 1 de Primera Divisió, visita l'Escola Valls, 4rt classificat de la competició. Les jugadores vermell-i-negres van empatar (1-1) en l'última jornada de lliga, però la línia ascendent de l'equip es veu palesa en el set punts sumat dels últims nou possibles.

El conjunt femení del Sant Cugat Esport es vol refer de l'empat (1-1) contra el Suburense i recuperar el camí de la victòria que havia adquirit en les últimes jornades. L'equip vermell-i-negre va acabar empatant un matx que tenia gairebé guanyat a falta de deu minuts, però un penal a última hora va frenar la progressió de les jugadores de Carles Rubio. De la seva banda, l'Escola Valls arriba a la cita després de caure (2-1) contra el líder, el Santboià.

El matx entre les vallenques i les santcugatenques es disputa l'Estadi del Vilar de Valls, aquest diumenge a les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.