L'Europa acollirà unes jornades de futbol sala amb la presència de Jordi Torras


  • Comparteix:

Jordi Torras ensenyarà als més petits / Font: Control Play Sports

Jordi Torras ensenyarà als més petits / Font: Control Play Sports

El jugador del FC Barcelona de futbol sala Jordi Torras serà el principal reclam de les Jornades de Tecnificació que organitza l'empresa Control Play Sports a l'escola Europa. L'esdeveniment, que compta amb la col·laboració del Futbol Sala Sant Cugat, duraran sis dies entre el 27 de desembre i el 3 de gener. Les jornades pretenen potenciar aspectes tècnics i tàctics per a jugadors d'entre 6 i 14 anys, amb un màxim de 60 places.

El futbol sala no s'atura per les vacances nadalenques. De la mà d'un dels referents catalans i estatals d'aquesta disciplina, el blaugrana Jordi Torras, el Futbol Sala Sant Cugat, l'escola Europa i l'empresa Control Play Sports volen ajudar jugadors en edat de formació a perfeccionar el seu nivell. Els dies escollits per a les sessions són el 27, 28, 30 i 31 de desembre i el 2 i 3 de gener, de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues de la tarda. El preu de l'activitat, 120 euros, inclou una dessuadora així com premis i regals. La inscripció es pot fer al web Controlplaysports.com o a través del Futbol Sala Sant Cugat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.