Abu Rafiu és una garantia per al Junior amb nou gols en 13 partits


  • Comparteix:

Abu Rafiu, garantia de gol / Font: Xavier Riera

Abu Rafiu, garantia de gol / Font: Xavier Riera

El davanter del Junior Abu Rafiu colidera la taula de golejadors, juntament amb Carlos Esteban, del Juventud 25 de Setiembre, i Virgilio Tercero, del la Múnia, després de 13 jornades de competició al grup 3 de Segona Catalana. Superat el primer terç de competició, Rafiu s'està erigint com un dels jugadors ofensius més perillosos de la categoria. El seu partit més determinant ha estat abans de l'aturada d'aquest cap de setmana, quan va marcar tres gols en el triomf contra el Can Vidalet.

Abu Rafiu té una relació especial amb el gol. El jugador arribava al Junior la passada temporada procedent del Sabadell B, i en només unes setmanes ja es va convertir en el referent a la davantera blau-i-negra. El ghanès va ser el màxim realitzador dels santcugatencs el curs passat, i no només això, sinó que va ser el segon millor golejador del grup 3 de Segona Catalana amb 22 gols.

Aquesta temporada el seu inici va ser demolidor. En les tres primeres jornades ja havia marcat quatre gols, demostrant que el seu olfacte seguia intacte. Un instint que ha tornat a mostrar a la darrera jornada abans d'aquest cap de setmana de descans, quan va ser un malson pel Can Vidalet amb tres gols. Són gols que donen punts, i és que dels sis partits en què Rafiu ha marcat, el Junior n'ha guanyat cinc, quatre sobre el camp per la derrota als despatxos contra la Penya Málaga de Sant Boi, i n'ha empatat un.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.