El Junior tanca l'any amb un triomf ajustat contra un Sitges valent

El Junior tanca l'any amb un triomf (2-1) molt suat contra el Sitges, equip situat en la part baixa del grup 3 de Segona Catalana. Els blau-i-negres han vist com els visitants s'avançaven amb un gol al límit del descans, però Suriol i Rafiu han donat la volta al marcador amb dues dianes en dos minuts.

Quan la circulació de pilota no és fluïda, el Junior pateix. I això, és el que ha passat en el partit d'aquest dissabte contra el Sitges. Els visitants han estat valents, han pressionat la sortida de pilota i han posat en problemes els santcugatencs que presentaven un mig del camp poc habitual condicionat per la lesió d'Arnau i per un procés gripal que ha deixat Venegas a la banqueta. Els blau-i-negres han avisat a pilota aturada amb dos córners rematats per Víctor Torras i Rafiu, però sense punteria. El Sitges també podria haver-se avançat amb un parell de rematades clares, la segona després d'una pèrdua en la zona de creació. Quan semblava que les taules es mantindrien fins al descans, una rematada de cap d'Óscar ha posat per davant els visitants.

Després de la represa, el tècnic del Junior, Paco Carballo, ha donat entrada a Venegas que ha revolucionat el partit. Ajudat per Raimon i Joan Català, que també han entrat en el segon temps i han donat més profunditat als locals, el migcampista blau-i-negre ha estat una peça bàsica per donar la volta al matx. Suriol ha posat la primera pedra de la remuntada amb una rematada que ha acabat al fons de la xarxa visitant. Un minut després, Rafiu ha culminat un contraatac molt ben dirigit per Suriol i ha posat el 2-1 definitiu.

El gol del davanter blau-i-negre ha generat moltes protestes visitants, perquè l'àrbitre assistent havia aixecat el banderí i assenyalant fora de joc. El col·legiat principal no li ha fet cas i ha donat el gol. El defensa del Sitges Tremiño ha protestat airejadament al linier i ha estat expulsat. Amb un home més, els locals han estat més còmodes sobre el terreny de joc i han tancat el partit sense angúnies. El tècnic del Junior, Paco Carballo, no ha quedat satisfet de l'actuació dels seus homes.

Paco Carballo

No hem donat tres passades seguides i així és difícil tenir el control. Acabem amb sensacions agredolces.

Amb el triomf, el Junior suma 28 punts i marxa de vacances de Nadal assentat a la zona alta de la taula. El pròxim partit dels blau-i-negres serà a la Feixa Llarga contra l'Unificación Bellvitge.