Laia Muñoz supera amb nota la primera fase del Campionat d'Espanya


  • Comparteix:

Laia Muñoz (dreta, de perfil) en un moment de la primera fase del Campionat d'Espanya

Laia Muñoz (dreta, de perfil) en un moment de la primera fase del Campionat d'Espanya

La futbolista santcugatenca de la selecció catalana sub 16 Laia Muñoz accedeix, sense problemes, a la segona fase del Campionat d'Espanya de seleccions que es disputarà el febrer. La victòria per la mínima (1-0) contra Extremadura va servir per segellar el pas a la següent ronda de la competició.

Sis punt de sis possibles i cap a la segona fase de l'estatal que es disputarà d'aquí a dos mesos. La santcugatenca i jugadora del FC Barcelona Laia Muñoz ja ha assolit el primer pas per proclamar-se campiona d'Espanya. La catalana sub 16, entrenada per Natàlia Arroyo, va golejar (5-0) a Euskadi en la primera jornada de la fase inicial de la competició que s'ha disputat a Sant Joan Despí. Amb la tranquil·litat de la primera victòria, les catalanes van superar (1-0) el combinat d'Extremadura i Muñoz va jugar un total de 52 minuts.

Laia Muñoz va ser titular en els dos partits d'aquesta primera fase i en el duel contra el combinat basc va obrir la llauna amb una diana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.