Dos equips i un destí, seguir jugant a la Segona Divisió B de futbol sala


  • Comparteix:

Imatge del derbi entre l'Olímpyc Floresta i el FS Sant Cugat

Imatge del derbi entre l'Olímpyc Floresta i el FS Sant Cugat

L'Olímpyc Floresta i el Futbol Sala Sant Cugat tanquen la primera volta en el grup 3 de Segona Divisió B amb un objectiu clar, però amb resultats diferents. Els florestans són quarts per la cua amb 13 punts mentre que els vermell-i-negres són últims amb quatre, en una categoria que no se sabrà fins el final si baixen tres o quatre equips. Tots dos conjunts acaben de pujar a la categoria.

L'Olímpyc Floresta va estrenar la temporada amb un èpic empat a cinc segons per al final davant el Montcada a Can Llobet. El primer punt amb regust a victòria no va servir per començar amb una bona dinàmica i els florestans van perdre els sis partits següents. La mala ratxa es va trencar de cop i en tres setmanes els blau-i-blancs van sumar més punts que en la resta de la primera volta. Dues victòries a domicili davant la Prosperitat i el Ràpid Santa Coloma i la primera a Can Llobet davant el Sala 5 Martorell els van fer pujar com l'escuma. Tot i tornar a encadenar tres derrotes consecutives els florestans seguien quarts per la cua, en teòrica posició de permanència. Per acabar l'any, tres empats amb regustos diferents, sobretot pel del derbi a Can Llobet els fan acabar l'any per davant de tres equips.

La dinàmica del Futbol Sala Sant Cugat es divideix en dues parts totalment oposades. Les 13 jornades prèvies al derbi per una banda i l'empat davant l'Olímpyc i la victòria davant el Sala 5 en l'última jornada per l'altra. Les baixes vermell-i-negres des de l'inici de curs han dut als santcugatencs a no sumar cap punt en tres mesos. Tot i plantar cara en la majoria de partits els resultats no arribaven fins que precisament en el derbi van aconseguir sumar el primer punt a Can Llobet. El primer empat aconseguit a la categoria i sobretot per ser-ho el dia del derbi va donar ales al Futbol Sala Sant Cugat. En l'última jornada de la primera volta i en un partit molt seriós va arribar la primera gran alegria dels santcugatencs. Quan el matx semblava que acabaria en empat Jordi Savé va fer el gol del primer triomf a un parell de segons per al final davant el Sala 5 Martorell.

Així doncs, dos equips que lluiten per un mateix objectiu i que volen demostrar que poden seguir jugant a una categoria de nivell com és la Segona Divisió B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.