El Junior i el SantCu, en busca d'un salt qualitatiu per ser a prop del líder


  • Comparteix:

Imatge de l'últim partit de l'any del Junior

Imatge de l'últim partit de l'any del Junior

El Junior i el Sant Cugat Esport se citen en un segon tram del curs 2013/2014 que els ha de servir per fer un salt qualitatiu i assentar-se a la part alta del grup 3 de Segona Catalana. Els blau-i-negres han perdut pistonada respecte un inici de temporada excels i els vermell-i-negres comencen a rutllar després de renovar la plantilla de forma completa.

Una derrota al camp del Sant Quirze per 3-2 certificava, el mes de juny passat, el descens del Sant Cugat Esport a Segona Catalana. El conjunt vermell-i-negre tornava a una categoria on ja hi era el Junior. El grup 3 de Segona Catalana ens depararà doncs, dos derbis santcugatencs. Dues cites ineludibles per l'esport de casa nostra. La primera arribava el 19 d'octubre. Un derbi boig que es va saldar amb un empat a 4 gols.

El Junior iniciava la temporada de manera intractable. El conjunt blau-i-negre dirigit per Paco Carballo guanyava els primers sis primers partits de lliga i se situava en zona de promoció a Primera Catalana. El lideratge hauria estat blau-i-negre si no fos perquè els tres punts sumats contra la Penya Màlaga de Sant Boi no pujaven al caseller santcugatenc per una alineació indeguda. L'únic conjunt que va ser capaç d'aturar la màquina blau-i-negre va ser el SantCu, que arribava a la jornada set emulant el film Dr. Jekyll i Mr. Hyde, invicte com a local i inoperant fora de casa on no havia sumat cap punt.

El conjunt vermell-i-negre, molt renovat respecte l'equip que va descendir de categoria la temporada passada, comença a rutllar i encara la segona part del curs amb la voluntat d'acabar d'explotar l'alt potencial que tenen els Bonamich, Mayol, Juanito i companyia. De fet, en el derbi jugat al camp del Junior, els vermell-i-negres van plantejar un partit molt intel·ligent que va posar en problemes al totpoderós Junior. 1-4 al descans, però quan les forces vermell-i-negres van minvar, el Junior es va fer amb el domini, va exhibir el seu joc de toc i va acabar empatant a quatre. Un derbi dels que fan afició que va marcar un punt d'inflexió. Sobretot a Can Junior, on la frescor del joc blau-i-negre ha minvat i l'equip ha perdut els primers punts de la temporada.

Ara, el Junior és cinquè amb 28 punts, a 4 de la pomoció i a 10 del líder, el Sant Ildefons. De la seva banda, el SantCu és vuitè amb 22 punts, a 10 d'una hipotètica promoció. Dos conjunts amb un alt potencial futbolístic que si són capaços d'explotar-lo en l'inici de 2014 estaran, de ben segur, a la part alta del grup 3 de Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.