Félez (PBSC): 'Rosell s'ha vist pressionat per les amenaces de quatre eixelebrats'


  • Comparteix:

Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat

Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat

El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, ha assegurat que el ja expresident del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha dimitit 'pressionat per les amenaces de quatre eixelebrats'. En declaracions a Cugat.cat, Félez també ha declarat que li agradaria saber 'qui hi ha darrere' del soci Jordi Cases, que va presentar una querella contra Rosell per irregularitats en el fitxatge de Neymar. Un querella que podria derivar en la imputació de l'expresident, fet que també ha motivat la seva dimissió. Félez veu darrere de tot plegat 'personatges que volen alguna cosa més que el que ha passat'.

Josep Maria Félez ha mostrat la seva disconformitat amb la dimissió del fins ara president del FC Barcelona, Sandro Rosell, el qual, segons Félez, ha rebut pressions tant ell com la seva família, fet que l'ha abocat a prendre la decisió. Un fet, ha dit el president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, que ja li va ocórrer a Joan Laporta.

Josep Maria Félez

S'ha vist pressionat per aquestes amenaces, que et puc dir que són certes. Ja li va passar al Laporta.


El president de la Penya Blaugrana també ha instat aquells 'que no tenen res més a fer que posar querelles' que es dediquin a 'fer un treball altruista' per al club. Ho ha dit en referència al soci Jordi Cases, que va interposar una querella contra Rosell per irregularitats en el fitxatge de Neymar, fet que pot acabar amb l'expresident imputat. Malgrat això també ha reconegut que en la gestió d'aquest fitxatge 'potser s'han fet coses mal fetes'. Pel que fa la nova presidència, Félez s'ha mostrat d'acord amb la junta continuïsta, encapçalada ara per Josep Maria Bartomeu, a qui considera una persona 'coherent'. El màxim mandatari de l'entitat santcugatenca ha recordat que l'actual junta forma part de la candidatura més votada de la història del club.

Josep Maria Félez

Total, i que aguanti fins el 2016. No pot ser que la candidatura més votada de la història del barcelonisme hagi d'acabar amb eleccions anticipades.


Josep Maria Félez ha assegurat que coneix Bartomeu des de fa 'un grapat d'anys'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.