El Futbol Sala Sant Cugat guanya a la pista d'un Pallejà que és segon


  • Comparteix:

Richi ha estat l'autor del segon gol del Futbol Sala Sant Cugat

Richi ha estat l'autor del segon gol del Futbol Sala Sant Cugat

El Futbol Sala Sant Cugat supera el Pallejà (1-2) a la 19a jornada del grup 3 de Segona Divisió B. Els santcugatencs, amb gols de Marc Casas i Richi, han sabut donar la volta al marcador i sumen així la primera victòria com a visitants de la temporada.

Gran partit dels homes d'Albert Tejero que a diferència de la setmana passada que va perdre dos punts en els darrers moments, en aquesta ocasió s'ha endut la victòria amb un gol de Richi en el darrer minut aprofitant que els locals jugàven de cinc.

La primera part ha finalitzat amb un avantatge mínim del Pallejà (1-0). A la represa els santcugatencs han empatat mitjançant Marc Casas i han dut el nerviosisme a un Pallejà que no es podia permetre una ensopegada a casa contra el cuer. És per això que han començat a jugar de cinc i ho ha aprofitat el conjunt vermell-i-negre per fer el segon i endur-se així els tres punts de Pallejà.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Albert Tejero, destaca la experiència adquirida pels seus jugadors en partits com aquest.

Albert Tejero

Hem agafat l'experiència del partit contra l'Escola Pía i hem pogut sumar els tres punts.


El proper rival dels vermell-i-negres és el Manresa, setè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.