La superioritat del líder Fontsanta-Fatjó s'imposa a la ZEM Jaume Tubau


  • Comparteix:

El SantCu femení perd per primer cop des de novembre

El SantCu femení perd per primer cop des de novembre

El Sant Cugat Esport femení perd contra el líder, Fontsanta-Fatjó, (2-6) a la 17a jornada del grup 2 de Primera Catalana. Les vermell-i-negres s'han situat amb un 2-1 favorable al minut 26, però les visitants s'han fet amb la victòria de manera contundent.

Les visitants s'han avançat en el marcador tot just començar amb un gol de Raquel. El SantCu ha sabut sobreposar-se al cop rebut i ha capgirat el resultat en només 20 minuts amb un doblet d'Andrea Vicedo. Tot i això, el conjunt de Cornellà ha imposat el seu ofici marcant tres gols abans del descans.

A la represa, el Fontsanta-Fatjó no ha abaixat la guàrdia i ha rematat el matx amb dos gols més. Les de Carles Rubio veuen frenada la seva ratxa de resultats positius contra un Fontsanta que és més líder.

El Sant Cugat Esport femení és 8è classificat de Primera Catalana amb 24 punts. La setmana que ve visitaran el camp del Llevant Les Planes, 11è classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.