Retrobar-se amb el triomf, objectiu d'un SantCu femení replet d'absències


  • Comparteix:

El SantCu vol un nou triomf per seguir amb la bona ratxa del 2014

El SantCu vol un nou triomf per seguir amb la bona ratxa del 2014

El Sant Cugat Esport femení visita el camp del Levante Las Planas, 11è classificat del grup 1 de Primera Divisió, després de perdre el primer matx del 2014 l'última jornada. El tècnic vermell-i-negre, Carles Rubio, que ja duu diferents partits havent de fer mans i mànigues per compaginar les formacions titulars, no podrà comptar amb el referent de l'equip, Lídia, ni amb un bon grapat de jugadores lesionades. El matx es jugarà aquest dissabte a les quatre de la tarda.

El camí del SantCu femení en les primeres jornades de 2014 era de flors i violes, però es va torçar la darrera jornada. El líder, el Fontsana Fatjó, va etzibar un fort correctiu a les santcugatenques i les va superar per 2-6. La derrota podia entrar en la previsió de la temporada, però la d'aquest dissabte ja no. El conjunt santcugatenc visita el camp del Levante Las Planas, l'11è classificat de la lliga, que va caure (3-1) en la seva visita a la ZEM Jaume Tubau. Tot i això, les de Sant Joan Despí tenen un conjunt a la Superlliga femenina i és probable que alguna jugadora del primer equip reforci la segona plantilla de l'entitat. El tècnic del SantCu femení, Carles Rubio, explica les modificacions del sistema de joc que ha de fer a causa de les baixes i les poques opcions que hi ha de que les locals es reforcin amb una jugadors de Superlliga.

Carles Rubio

Portem tres o quatres partits jugant amb un 3-4-3 per simple fet de que tenim motles baixes.


Però, el principal rival de les vermell-i-negres és la plaga de baixes que durant tot el curs ha anat acompanyant la trajectòria de l'equip. Per al duel contra el Levante Las Planas, el tècnic santcugatenc, Carles Rubio, no podrà comptar amb la davantera Lídia, referent atacant de l'equip que suma 14 gols en els 17 partits que ha jugat. Clara, lesionada, tampoc no podrà jugar, Elena Arxer no es vestirà de curt i Lali, que, duu unes jornades tocada, serà dubte fins a l'últim instant. Rubio suplirà aquestes baixes amb jugadores del juvenil cadet i del segon equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.