El Santcu femení confia en tornar a sumar de tres en tres per escalar a la lliga


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del SantCu femení

Imatge d'arxiu del SantCu femení

El conjunt femení del Sant Cugat Esport rep aquest diumenge a tres quarts de cinc de la tarda el Sant Andreu B en la 19a jornada del grup 1 de Primera Catalana. Les vermell-i-negres arriben després de dues derrotes consecutives que han trencat la seva millor dinàmica de la temporada. Les santandreuenques arriben a la ZEM Jaume Tubau amb sis punts menys que les noies de Carles Rubio.

El Fontsanta-Fatjó i el Levante Las Planas B han tornat a la realitat un SantCu femení que havia encadenat en aquest inici de 2014 quatre victòries consecutives. Les vermell-i-negres tenen l'oportunitat de sumar tres punts de nou davant un rival que tenen per sota a la classificació. El Sant Andreu arriba a la ZEM Jaume Tubau amb 18 punts per 24 del SantCu femení. Les santandreuenques duien quatre derrotes i un empat fins que en el partit ajornat jugat la setmana passada davant el Vilafranca van sumar el primer triomf de l'any.

El femení del Sant Cugat Esport té un balanç de set victòries, tres empats i vuit derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.