El Sant Cugat Esport masculí doblega el Juventud Prat a domicili


  • Comparteix:

El SantCu ha celebrat tres gols al camp del Juventud Prat

El SantCu ha celebrat tres gols al camp del Juventud Prat

El Sant Cugat Esport guanya (1-3) al camp del Juventud Prat en matx corresponent a la jornada 21 del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs s'han avançat amb 0 a 2 al primer temps i han demostrat la seva superioritat en tot moment.

El SantCu encadena per primer cop a la temporada dues victòries a domicili i a més ho fa sumant tres partits sense conèixer la derrota. Els vermell-i-negres visitaven el camp del Juventud Prat que es trobava només tres punts per sota i han sortit disposats a treure el triomf per la via ràpida. Daniel Alborch en el minut 12 ha posat la primera pedra i en el 27 s'ha començat a consolidar el triomf amb el 0 a 2 obra de Marcos Fonzinetti. Amb l'avantatge santcugatenc de dos gols s'ha arribat al descans.

A la represa, el SantCu ha sortit amb la intenció de tancar el partit i el davanter centre visitant Marcelo ha fet el tercer en el minut 55. Amb el matx gairebé sentenciat el Juventud Prat ha reaccionat tímidament gràcies a Carlos Vázquez. Un gol local els tornava a posar en el partit, però els homes de Camilo Speranza han estat ferms a darrere i han mantingut ben coberta la porteria per treure un nou triomf.

El Sant Cugat Esport se situa ara a mitja taula amb un balanç de vuit victòries, cinc empats i vuit derrotes. El proper rival dels santcugatencs serà el Sitges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.