El Sant Cugat Esport suma un punt intranscendent al camp del la Múnia


  • Comparteix:

Forzinetti ha tornat a estar encertat de cara a porteria

Forzinetti ha tornat a estar encertat de cara a porteria

El Sant Cugat Esport no ha pogut passar de l'empat en la seva visita al camp del la Múnia a la 27a jornada del grup 3 de la Segona Catalana. Els de Camilo Speranza, que no s'hi jugaven res, han deixat escapar un avantatge de dos gols al descans davant els penedesencs, immersos en la lluita pel descens.

Una mala segona part ha condemnat el Sant Cugat Esport al camp del la Múnia. Els vermell-i-negres s'havien avançat gràcies a un gol en pròpia porta de Bobo Sam al minut 15 i un altre de Marcos Forzinetti a les acaballes del primer temps, però finalment els penedesencs, molt necessitats de punts a la classificació, han aconseguit empatar.

L'expulsió del lateral esquerre Germán Pacio al minut 56, just després que el la Múnia marqués l'1-2 aprofitant un error en la sortida de pilota , ha capgirat completament el partit. Els santcugatencs han acusat el cop de quedar-se amb un home menys i han vist com el la Múnia empatava amb el segon gol d'Eduardo Ainsa. Ara com ara, als vermell-i-negres, ja salvats i sense opcions d'ascens, els queda el repte d'aconseguir la millor posició possible a la classificació final.

L'entrenador dels santcugatencs assenyalava els dos minuts fatídics de la segona part com la clau del matx.

Camilo Speranza

Canvia el partit en tots els sentits. Es posen 1-2, et quedes amb un menys. Et fa canviar futbolísticament i anímica i no hem sabut encaixar el cop.


A la propera jornada, el Sant Cugat Esport rep al Sant Esteve Sesrovires a la ZEM Jaume Tubau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.