El Mira-sol Baco vol repetir la gesta i ser a Tercera Catalana 13 anys després


  • Comparteix:

Imatge del primer equip del Mira-sol Baco / Foto: Mira-sol Baco

Imatge del primer equip del Mira-sol Baco / Foto: Mira-sol Baco

El Mira-sol Baco disputa aquest diumenge a les sis de la tarda davant l'AE Empenta el partit d'anada de la promoció d'ascens a Tercera Catalana. Els verd-i-negres buscaran un bon resultat en el partit d'anada a Premià de Mar per arribar amb opcions al partit de tornada que es disputarà diumenge vinent a Mira-sol, i tornar a Tercera Catalana 13 anys després.

El Mira-sol Baco segueix amb opcions d'aconseguir l'objectiu marcat a principi de temporada d'ascendir a Tercera Catalana. Els verd-i-negres han acabat segons en el grup 15 de Quarta Catalana amb un balanç de 22 victòries, dos empats i quatre derrotes i només per darrere de l'Udaf Inter. Per la seva banda, l'AE Empenta, també segon i amb un balanç de 18 victòries, un empat i cinc derrotes ha acabat per darrere del Juventus.

Els mirasolencs disputen el primer partit com a visitants, condició en què a la lliga només han perdut dos partits, han empatat un i han guanyat 11, exactament el mateix balanç que han tret com a locals. Per la seva banda, l'AE Empenta s'ha mostrat més efectiu lluny de Premià de Mar. A casa han deixat escapar 11 punts amb tres derrotes i un empat, mentre que lluny del seu camp nomes han cedit dues derrotes.

El segon entrenador del Mira-sol Baco, Manel López, creu que una de les claus és marcar algun gol en el partit d'anada.

Manel López

Estem preparant ja els dos partits. Intentarem fer un bon resultat fora de casa i intentar marcar algun gol.


El Mira-sol Baco ha fet 91 gols en 28 partits i n'ha encaixat 52.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.