El Futbol Sala Sant Cugat s'aferra al canvi d'any per agafar aire i sortir del perill


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat espera reaccionar

El Futbol Sala Sant Cugat espera reaccionar

El Futbol Sala Sant Cugat confia en el nou any per canviar d'aires i millorar les prestacions fins ara, que l'han dut a ser penúltim classificat del grup 2 de Tercera Divisió. Per fer-ho, els de Jaime Martínez tenen el primer pas en la visita a la pista andorrana del Sant Julià d'aquest dissabte a dos quarts de vuit. Els santcugatencs han caigut en quatre dels últims cinc partits, algunes derrotes patides de manera contundent.

L'equip va iniciar una caiguda lliure a la jornada 8 a la pista del Linyola, partit en què va encaixar 14 gols. Des de llavors, els de Jaime Martínez han perdut tres partits i només n'han guanyat un, curiosament contra un equip que és setè i és a només dos punts del quart lloc, el Rubí. D'aquesta manera va concloure el 2015 i el 2016 l'inicia en el desplaçament més llunyà, a Andorra.

El Sant Julià treu clar profit de la distància geogràfica: de sis partits a casa n'ha guanyat quatre, n'ha empatat un i n'ha perdut un altre. En canvi, com a visitant no sap què vol dir guanyar. Una diferència que fa que el partit de dissabte tingui encara un grau més de dificultat, malgrat ser de vital importància per a la trajectòria dels de Jaime Martínez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.