L'Olímpyc Floresta es desplaça a Martorell a la recerca de la tranquil·litat a la classificació


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada

Imatge del partit d'anada

L'Olímpyc Floresta visita Martorell per retornar al camí del triomf i situar-se en la zona tranquil·la de la classificació al grup 3 de Segona B. Els florestans s'enfronten al 5 Martorell Club Sala aquest dissabte a tres quarts de sis de la tarda amb l'objectiu de trencar una ratxa de dues ensopegades seguides. Els martorellencs han acumulat una nefasta ratxa de resultats que els ha situat a prop del perill, i si els de Xaloc Rion guanyen els atraparan a punts.

Després del millor moment de la temporada, amb un tram final d'any de gran rendiment que es va allargar a principis del 2016, dos compromisos d'alt nivell han frenat en sec la ratxa de l'Olímpyc. El desplaçament al sempre cru domicili del Ripollet i la visita la setmana passada del líder, l'Escola Pia Sabadell, ha fet que els de Rion hagin aturat la cursa per allunyar-se del perill. A hores d'ara l'equip és 14è amb 20 punts, i aquesta jornada té una bona ocasió per millorar la seva posició.

El 5 Martorell Club Sala és, això sí, amb un partit menys, només tres punts per davant dels de la Floresta. Ara bé, a l'anada i a Can Llobet, l'equip del Baix Llobregat ja va mostrar com se les gastava, enduent-se els tres punts del feu de l'Olímpyc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.