L'Olímpyc Floresta vol mantenir la tranquil·litat davant La Unión Santa Coloma


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

L'Olímpyc Floresta espera mantenir una posició tranquil·la al grup 3 de Segona B de futbol sala aquest dissabte, a les sis de la tarda, davant un dur rival com La Unión Santa Coloma. Els florestans reben els colomencs després de dues derrotes consecutives, una en lliga a Eivissa davant el Peña Deportiva i una altra en Copa Catalunya a la pista del Rubí. Els de Rion són dotzenss però tenen a prop l'avantpenúltim, el Riera de Cornellà, que ha disputat un partit menys.

Després de redreçar el rumb i recuperar-se d'un mal tram inicial de curs en què havia caigut en posicions de descens, l'Olímpyc ha de mostrar el poder de Can Llobet i superar un dels equips forts de la competició. Els de Santa Coloma de Gramenet van superar els de la Floresta a l'anada i s'han alçat fins la cinquena posició, a només quatre punts del tercer classificat, el Catgas Santa Coloma. Tot plegat tindrà lloc en un cap de setmana atípic després de ser eliminats aquest dimecres de la Copa Catalunya.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.