L'Olímpyc Floresta vol mantenir el segell de 'matagegants' a la pista del Catgas Santa Coloma B


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta espera mantenir el nivell de Can Llobet

L'Olímpyc Floresta espera mantenir el nivell de Can Llobet

L'Olímpyc Floresta espera mantenir el paper de 'matagetants' a la pista del Catgas Santa Coloma B aquest dissabte a les sis de la tarda a la jornada 31 del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala. Els de Xaloc Rion van tornar a demostrar la setmana passada que Can Llobet és un fortí, amb un valuós empat davant el líder del grup i candidat ferm a l'ascens, el CCR Castelldefels. Els florestans són tres punts per sobre del descens quan falten quatre partits per al final del curs.

L'Olímpyc ha encadenat tres empats en les últimes tres jornades, però tot i no semblar-ho es tracta d'una ratxa sorprenent, tenint en compte que entre aquests tres partits es troben dos rivals de prestigi: el líder, el Castelldefels, i el quart, el Playas de Castellón. Això sí, la principal arma que ha utilitzat ha estat la pressió a què sotmet els rivals a la seva pista, una competitivitat que vol mantenir també a domicili.

Tot plegat, amb el descens encara molt a prop, a només dos punts, posició que marca el Salou, catorzè. Així, aquest cap de setmana és el torn de mostrar aquest nivell també com a visitant i el primer pas és en un compromís exigent: a la pista de l'actual tercer classificat, el Catgas Santa Coloma B, el filial colomenc que tot sovint nodreix amb els seus jugadors l'equip que juga a la Liga Nacional de Futbol Sala.

Els de Santa Coloma de Gramenet tenen un tram final de curs d'allò més complicat, amb duels contra rivals directes, i per tant el matx contra és clau per arribar amb garanties d'accedir a la segona plaça al final del curs, que ara és a tres punts i que ocupa l'Escola Pia de Sabadell. Pel que fa al capítol mèdic, l'Olímpyc té la baixa de Bernat Castell per una lesió al genoll.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.