El 1r Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat de futbol sala dóna avui el tret de sortida


  • Comparteix:

El cartell del torneig / Font: Futbolsalasantcugat.cat

El cartell del torneig / Font: Futbolsalasantcugat.cat

La primera edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat, organitzat pel Futbol Sala Sant Cugat, dóna el tret de sortida aquest dimarts amb la participació de 40 equips, entre els quals alguns provinents de França i el Regne Unit. El torneig s'allargarà fins aquest divendres amb prop de 400 jugadors des de benjamins fins a juvenils. Els pav 2 i 3 de la Rambla del Celler, el Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix i el de Can Llobet seran els escenaris dels partits.

Després del torneig solidari amb la Fundació Eric Abidal, el FS Sant Cugat ha apostat per seguir creixent com a club en aquest tipus d'esdeveniments. La cita d'enguany, el Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat, aplegarà 10 equips més que el torneig anterior. Jugadors des de les categories benjamí fins als juvenil, vuit equips per cada una, protagonitzaran la primera edició d'aquest torneig.

A més, la vessant solidària hi seguirà tenint presència ja que el torneig col·labora amb l'ONG Esport Solidari Internacional a través d'una recollida de material esportiu en desús que participants i assistents podran dur durant els dies que duri la competició. El president del club, Jordi Palau, diu que l'organització d'aquest campionat és un pas més per retornar al FS Sant Cugat 'el prestigi que aquest club havia tingut'.

Jordi Palau

Hem de recuperar el FS Sant Cugat i el seu prestigi i que torni a ser un equip capdavanter.


La fase de grups començarà aquest dimarts i s'allargarà a dimecres i dijous. A la tarda de dijous i, si cal, divendres, s'acabarà el torneig amb les eliminatòries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.