El Futbol Sala Sant Cugat amenaça el cuer del grup, el Pineda de Mar, en el retorn al campionat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El FS Sant Cugat visita la pista del Pineda de Mar aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia a la tretzena jornada del grup 1 de la Tercera Divisió. Els vermell-i-negres tenen una bona oportunitat per seguir sumant victòries per la dimensió del rival, que és cuer i només té quatre punts. El conjunt de Jaime Martínez té com a feina pendent el rendiment lluny de casa i la visita a la pista de l'últim classificat és una bona ocasió per acabar de girar el mitjó aquest 2017.

L'equip vermell-i-negre comença l'any amb la convicció de deixar enrere la intermitència en resultats per assolir la permanència com abans millor. Els santcugatencs van signar una ratxa de victòries balsàmica, però van caure en les dues últimes jornades abans de les festes i ara visiten la pista del cuer farcits d'ambició.

El Pineda de Mar rep el Futbol Sala Sant Cugat en una situació delicada. Els pinetencs no aixequen cap i només han aconseguit una victòria i un empat en 12 jornades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.