El FS Sant Cugat vol fugir de la mala dinàmica de resultats davant el Jamones Centelles


  • Comparteix:

Els vermell-i-negres són desens amb 25 punts

Els vermell-i-negres són desens amb 25 punts

El Futbol Sala Sant Cugat espera fer-se fort a casa aquest dissabte a les set de la tarda davant el Jamones Centelles, tretzè classificat, a la dinovena jornada del grup 1 de la Tercera Divisió. Els vermell-i-negres fa quatre jornades que no coneixen el triomf i volen aprofitar la condició de local per trencar amb la ratxa negativa i agafar aire. Els rivals, tres places per sota a la taula i amb vuit punts menys que els de Jaime Martínez, tampoc viuen una situació còmode i fa tres caps de setmana que no assaboreixen la victòria.

La disposició de l'equip de Jaime Martínez a la taula s'ha anat complicant en les últimes setmanes. Els de Sant Cugat tancaven la catorzena jornada en sisena posició, amb 24 punts i en un bon moment de forma. Ara, quatre jornades després, l'equip necessita un triomf amb urgència després d'haver aconseguit un únic punt dels 12 possibles i haver caigut quatre places a la classificació. Els vermell-i-negres han de sumar els tres punts si no volen unir-se al conjunt d'equips de la part baixa i retornar al camí que els permeti certificar la permanència.

El rival d'aquesta jornada també arriba a la cita amb l'obligació de puntuar. Els centellencs tenen un balanç d'un empat i dues derrotes en els últims tres partits i són quarts per la cua amb 17 punts, només dos per sobre del seu perseguidor, el Sant Joan de Vilassar. Ara bé, la condició de visitant i el contundent resultat de l'anada no auguren un partit còmode per al Centelles, que haurà de treballar de valent per esgarrapar punts del pav 3 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.