Un Olímpyc Floresta que no aixeca cap visita la pista del Ripollet en un duel vital per la permanència


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada entre tots dos equips, amb victòria florestana

Imatge del partit d'anada entre tots dos equips, amb victòria florestana

L'Olímpyc Floresta viu un duel vital per la permanència aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda a la pista del Ripollet, en partit corresponent a la vint-i-dosena jornada del grup 3 de la Segona Divisió B. Els florestans no aixequen cap i viuen immersos en una dinàmica de resultats molt negativa, amb un parcial de set derrotes consecutives que els apropa amb perill al descens, que és a només un punt. D'altra banda, el rival d'aquesta jornada és penúltim i tots dos lluitaran per tres punts que els aferrin a la categoria.

L'hivern s'està allargant més del compte a La Floresta i la situació comença a complicar-se pels homes de Gerard Casas. Les set derrotes consecutives els han deixat a tant sols un punt del descens i la imatge de l'equip queda lluny del bon rendiment d'abans de Nadal.

El florestans visiten la pista del Ripollet, el penúltim classificat, i hauran de treure les ungles per esgarrapar algun punt d'un rival que també necessita sumar. Els locals són conscients de la delicada plaça que ocupen i volen aprofitar el mal moment de l'Olímpyc per retallar distàncies i mantenir les esperances de permanència vives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.