Un gran Olímpyc Floresta es queda amb la mel als llavis davant el Bisontes Castelló

L'Olímpyc Floresta cau (2-3) davant el Bisontes Castelló a la jornada 23 del grup 3 de Segona Divisió B. Els florestans han fet un partit molt seriós en defensa i han sabut aprofitar les poques ocasions que han tingut, però al final han vist com el Castelló, segon classificat, donava la volta al marcador.

Els de la Floresta han tingut contra les cordes el Bisontes Castelló durant molts minuts. En el primer temps, una gran defensa ha fet que els valencians haguessin d'abusar del xut llunyà, sense èxit. Els locals han sabut esperar el seu moment i en una gran contra, Manel Rion ha fet l'1 a 0 picant molt bé la pilota per sobre del porter. Amb aquest resultat favorable i unes sensacions immillorables per a l'Olímpyc s'ha arribat al descans.

En el segon temps, el guió ha estat similar, amb una gran defensa local. Però tot s'ha trencat quan els àrbitres han expulsat Fontecha per un presumpte cop a la cara del visitant David. Els de Castelló han aprofitat la superioritat numèrica per fer l'empat, precisament amb un gol de David. Però els florestans no han perdut la cara al partit i de nou han aconseguit posar-se per davant amb un gran xut de Fernando, per al deliri dels aficionats de Can Llobet.

Quedaven encara molt minuts i el Bisontes ha intensificat la pressió sobre la porteria florestana. Maeso ha aconseguit el gol de l'empat a falta de pocs minuts amb un xut creuat que ha sorprès el porter local. En els darrers instants tots dos equips han decidit atacar de cinc i la sort ha somrigut al Bisontes, que ha aconseguit desnivellar la balança amb un nou gol de David. Al final, els tres punts han marxat de Can Llobet i l'Olímpyc no ha pogut traduir amb punts el seu gran partit.

El tècnic florestà, Gerard Casas, destaca la bona actuació dels seus homes tot i la derrota.

Gerard Casas

Si mirem el partit pels punts, és dolent, però pel joc és molt bo. Portem moltes setmanes fent una feina espectacular i tant els jugadors com l'afició es mereixen una victòria.

La següent jornada, d'aquí a dues setmanes, els florestans, que continuen amb 23 punts, visiten l'Olleria, setè amb 31.