El FS Sant Cugat busca a la complicada pista del Canet una victòria per deixar enrere la mala ratxa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Futbol Sala Sant Cugat necessita sumar a domicili davant el Canet aquest dissabte a tres quarts de set de la tarda, en partit corresponent a la jornada 23 del grup 1 de Tercera Divisió. L'equip de Jaime Martínez vol deixar enrere la llosa de vuit partits sense conèixer la victòria i retornar a la senda del triomf. El rival és un dels conjunts més en forma de la categoria que espera seguir fent mèrits per tenir opcions a l'ascens.

El Futbol Sala Sant Cugat no aixeca cap des de fa vuit jornades, amb un parcial de sis derrotes i dos empats. L'ombra perillosa del descens encara és lluny dels santcugatencs, però han de capgirar la situació si no volen complicar-se a final de temporada. L'equip vermell-i-negre és onzè amb 26 punts, a dos del seu perseguidor, el Castellar, i vuit punts per sobre del descens.

El Canet encara aquesta jornada amb l'objectiu de continuar posant pressió al líder, el Mataró. Els locals són segons a quatre punts del lideratge i volen seguir fent mèrit per arribar amb opcions a finals de temporada. Els vermell-i-negres, però, ja saben què és guanyar davant el conjunt canetenc, que va perdre el primer partit del curs a Sant Cugat, i voldran repetir la gesta per trencar amb la dinàmica.

El tècnic santcugatenc, Jaime Martínez, comenta les claus per endur-se la victòria.

Jaime Martinez

Hem de tenir una defensa forta. És un equip que té molt control de la pilota però no té moltes ocasions. A partir d'aquí hem d'anar endavant i aprofitar les ocasions


L'entrenador santcugatenc disposarà de dos jugadors del B, Victor Fortea i el nouvingut Moha, per suplir les baixes d'Oriol Rossell i Chus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.